Cabaret

Purper's passie

Theatergroep Purper
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een muzikale cabaretvoorstelling over de doorgeslagen zoektocht naar passie. In Purper’s passie vraagt theatergroep Purper zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist maakt, zo krampachtig dromen achterna gaat en dwangmatig op zoek is naar zijn of haar passie in het leven. Purpers van het eerste uur Frans Mulder en Erik Brey gaan samen met het negen instrumenten bespelende multi-talent Diederick Ensink en actrice en singer-songwriter Anne van Veen op zoek naar hun eigen passie. Maar dan met een flinke knipoog en een gezonde dosis zelfspot!

Purper krijgt extra kleur met Anne van Veen

Na bekende namen als Jos Brink en Karin Bloemen is het dit seizoen de beurt aan multi-talent Anne van Veen om theatergroep Purper te versterken.

Lees verder

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Producent: Theatergroep Purper

Cast

Frans Mulder, Erik Brey, Diederick Ensink en Anne van Veen

kaarten

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5