Header

QUEEN - A Night at the Theatre

Leo Blokhuis & Roel van Velzen

Theaterconcert van Leo Blokhuis en Roel van Velzen over hun favoriete band Queen. Roel en popprofessor Leo bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. Om tot het ‘ware verhaal over Queen’ te komen, wordt er geworsteld, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzen band als nooit tevoren! Als rode draad door de avond, wordt de klassieker Bohemian Rhapsody door de band ontleed, waardoor de geniale compositie verklaard wordt. Het belooft een onvergetelijke en spectaculaire avond te worden. Killer Queen, Somebody To Love, Love Of My Life, We Are The Champions, We Will Rock You, Bicycle Race en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden.

Productie

Regie: Bavo Galama
Producent: Solid Entertainment

Muzikanten

Jimmy van den Nieuwenhuizen (drums), Ralf Pouw (bas), Xander Hubrecht (gitaar), Roel van Velzen (zang & toetsen)

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.