Cabaret

Roué Verveer

Heppie de peppie
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De altijd vrolijke Roué Verveer wordt geprezen om zijn driftige en enthousiaste speelstijl, charisma en talent om te improviseren. Hij is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s, stond in 2016 en 2017 met de comedyshow Gabbers in de Ziggo Dome en heeft met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan. Nu zet Roué met Heppie de Peppie wederom een ijzersterke voorstelling neer, waarin hij op originele en grappige wijze zijn eigen kijk op de wereld uitlegt. Maak je klaar voor een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen en heel veel zelfspot!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 30,50
2e rang € 25,50
3e rang € 12,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Puuree

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5