Concert

Round Midnight Orchestra

Crooners night club
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een swingend jazzconcert vol hits en verhalen uit het Amerika van de jaren 50. De nachtclubs stonden destijds aan de muzikale wieg van sterren als Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr. en Nat King Cole. In Crooners night club speelt het legendarische Round Midnight Orchestra nummers van deze en andere grootheden uit het American Songbook, aangevuld met sappige verhalen. Want wat voor invloed hadden diva’s als Marilyn Monroe eigenlijk op de muziek en wat betekende de maffia voor de carrière van de zangers? Een sfeervolle middag vol heerlijke muziek en intriges van toen, gebracht door comedian en zanger Jeffrey Spalburg en jazzzanger en presentator Thom Hoorweg.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 24,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Regie: Monique van Hinte
Producent: Jazz & Worldmusic Agency i.s.m. Maxanter producties

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5