‘Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen’
de Volkskrant
Show

Showponies

De Alex Klaasen revue
Duur: 2 uur 30 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Hoe show je de beste versie van jezelf? En doe je dat dan ook voor jezelf, of voor anderen? Dit is wat multitalent Alex Klaasen (bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis) in Showponies laat zien. Hij toont zijn àllerbeste versie, groots en glorieus. Uiteraard op zijn eigen kenmerkende manier, aan de hand van zang, dans, typetjes en komische sketches. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniël Cornelissen en Jip Smit brengt Alex entertainment van het hoogste niveau en blaast hij de revue nieuw leven in: sneller, vrijzinniger, en op het scherpst van de snede. We kunnen dus weer ouderwets genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater, zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens!

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,00
2e rang € 34,00
3e rang € 29,00
4e rang € 24,00

Weekendtoeslag
Op vrijdag- en zaterdagavond en zondag geldt een weekendtoeslag van €5,-.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5