Laatste kans
Muziektheater

Single camping

Tjitske Reidinga, Ilse Warringa, Peter Blok e.a.
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een absurde muzikale komedie met de grappigste acteurs van Nederland. In Single camping spelen Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Jip Smit (vervangster Elise Schaap) en Ilse Warringa vijf kersverse vrijgezellen op een camping met een ‘happy singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en een genderneutrale animatieclown. Een hilarische en pijnlijk herkenbare voorstelling voor iedereen die single is, of dat ooit was. Voor iedereen die dolgraag kampeert, of dat juist haat. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkeringen bij het kampvuur en té intense sociale controle – dat is voor iedereen toch een nachtmerrie?

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 38,60
2e rang € 33,60
3e rang € 19,60

Gouden rang
Boek voor € 5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst/regie: Marije Gubbels
Muziek: Jan en Keez Groenteman
Choreografie: Chiara Re
Producent: Bos Theaterproducties

Visuele beperking

Op zondag 30 juni is er een uitvoering van Single camping die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking.

Meer informatie

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5