Concert

Slagerij van Kampen

Toccata da fuga
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een overweldigende muzikale show en een fantastische live-ervaring, verzorgd door een Nederlandse slagwerkgroep van wereldformaat. In hun nieuwe show Toccata da fuga, letterlijk ‘aangeraakt door vlucht’, laat Slagerij van Kampen aan de hand van de oerdrift van drums en de hartverwarmende energie van de bandleden verschillende culturen samensmelten. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstild. Een indrukwekkende ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken.

Première

Deze voorstelling is de première van de tournee.

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
  • do 25 okt 20.30 uur
    Première
    v.a. € 20,50
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 30,50
3e rang € 20,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives
kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5