‘This Choir has the spirit of gospel deep in its blood and it shows’
Washington Post
Concert

Soweto Gospel Choir

Freedom
Duur: 2 uur incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een uitbundig en kleurrijk concert van het wereldberoemde Zuid-Afrikaanse gospelkoor. Het Soweto Gospel Choir kan met recht een van de beste gospelkoren ter wereld genoemd worden. Ze werkten onder andere samen met U2, Stevie Wonder en Aretha Franklin en hebben zelfs meerdere Grammy’s op hun naam staan. Uitgedost in Afrikaanse kostuums zingen én spelen de zangers en zangeressen live muziek, doordrenkt met de traditionele ritmes. Hun nieuwe voorstelling Freedom is een speciaal concert ter ere van de honderdste verjaardag van ‘de vader van de regenboognatie’ Nelson Mandela. Een echte feel good-belevenis, en niet alleen voor liefhebbers van gospel!

Wegens succes een extra voorstelling op do 27 dec om 15.00 uur!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,00
2e rang € 34,00
3e rang € 27,00
4e rang € 22,00

Gouden rang
Boek voor € 5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives
Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5