‘This Choir has the spirit of gospel deep in its blood and it shows’
Washington Post
Afgelopen
Concert

Soweto Gospel Choir

Freedom
Duur: 2 uur incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal
English description

Deze voorstelling stond op 27 december 2018 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een uitbundig en kleurrijk concert van het wereldberoemde Zuid-Afrikaanse gospelkoor. Het Soweto Gospel Choir kan met recht een van de beste gospelkoren ter wereld genoemd worden. Ze werkten onder andere samen met U2, Stevie Wonder en Aretha Franklin en hebben zelfs meerdere Grammy’s op hun naam staan. Uitgedost in Afrikaanse kostuums zingen én spelen de zangers en zangeressen live muziek, doordrenkt met de traditionele ritmes. Hun nieuwe voorstelling Freedom is een speciaal concert ter ere van de honderdste verjaardag van ‘de vader van de regenboognatie’ Nelson Mandela. Een echte feel good-belevenis, en niet alleen voor liefhebbers van gospel!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 37,00
2e rang € 34,00
3e rang € 27,00
4e rang € 22,00

Gouden rang
Boek voor € 5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5