Afgelopen
Muziektheater

Tania Kross

Van Mozart tot Madonna
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 27 & 28 november in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Dankzij haar prachtige stem en ontwapenende persoonlijkheid weet operazangeres Tania Kross klassieke muziek geliefd te maken buiten de muren van concertzalen. Zo ook in Van Mozart tot Madonna, waarin ze ons weer in aanraking brengt met muziek die we anders niet zo snel zouden horen. Een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen tot aan hedendaagse popprinsessen, die zich onsterfelijk wisten te maken met hun legendarische muziek. Stuk voor stuk nummers die Tania’s leven hebben verrijkt, en nu ook het onze.

Ook in de Meervaart

Tania Kross is met Van Mozart tot Madonna op 11 en 12 januari 2020 ook in theater De Meervaart te zien. Op deze data zijn nog kaarten beschikbaar. 

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 36,50
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5