Concert

Tania Kross

Kross' 2000
Duur: 2 uur incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De persoonlijke Top 2000 van de populaire mezzosopraan Tania Kross. Aan de hand van hits uit de afgelopen 850 jaar vertelt Tania over haar diepe liefde voor muziek in álle vormen. Het publiek gaat op een muzikale reis die start in de middeleeuwen, via barok, klassiek en romantiek naar opera en jazz loopt en vanaf daar naar blues, gospel, soul en pop, om te eindigen bij heavy metal, funk, dance en hip hop. Als een van de weinige zangeressen zingt Tania namelijk met evenveel gemak zowel Bach als Beyoncé!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 35,50
2e rang € 30,50
3e rang € 22,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives
Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5