Afgelopen
Specials

Te lijf

Isa Hoes en Medina Schuurman
Duur: 1 uur 55 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond 20 februari 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een openhartig en humoristisch theatercollege over de ouder wordende vrouw. Hartsvriendinnen Isa Hoes en Medina Schuurman gaan na het succes van hun boeken Te lijf en I’M lijfboek het theater in om het ouder worden uit de taboesfeer te halen. Op persoonlijke wijze en met een grote dosis zelfrelativering onderzoeken ze niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart, maar ook die op het gebied van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Isa en Medina delen persoonlijke inzichten, kennis van specialisten en tips & tricks waar iedere vrouw van 40+ haar voordeel mee kan doen!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 25,50
3e rang € 17,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: IM BV

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5