Terror

Met Jeroen Spitzenberger, Johanna ter Steege, Clairy Polak e.a.

Recensies

'De pleitbezorgers springen atletisch van de ene gedachtegang naar de andere, en brengen zo iedere overtuiging aan het wankelen.' NRC
'Terror is glashelder geregisseerd en heel leerzaam: een theatervoorstelling in de vorm van een rechtbankzitting.' de Volkskrant
‘Terror levert spanning op tussen juridische en morele afwegingen.' de Telegraaf

Gegarandeerd ademloze spanning: een piloot staat terecht en zijn lot ligt in handen van het theaterpubliek. Terror is over de hele wereld een van de meest spannende en spraakmakende producties van de afgelopen jaren. In de Nederlandse versie is Jeroen Spitzenberger de piloot, Johanna ter Steege de Officier van Justitie, Clairy Polak de rechter en het publiek de jury. Als een gekaapt vliegtuig recht op een vol stadion afvliegt, staat het land voor een krankzinnig dilemma. Moet het vliegtuig uit de lucht worden geschoten, of mogen de levens van onschuldige burgers nooit opgeofferd worden om een veel grotere ramp te voorkomen? Eén straaljagerpiloot neemt het heft in eigen hand en haalt het passagierstoestel neer. In dit stuk staat hij terecht en het publiek velt zelf het oordeel. Bij elke voorstelling kan de uitkomst verschillen. Tevens zal er een na-programma zijn, over de invloed van de terreurdreiging op onze maatschappij.

Voorstellingsduur:

Aanvang             20:30        
Pauze  22:05 - 22:30  
Uitspraak  22:30 - 22:40
Nagesprek  22:40 - 23:00

Productie

Regie: Peter de Baan
Producent: Stichting (Inter)nationale Producties en Senf Theaterpartners

Rolverdeling

Jeroen Spitzenberger, Johanna ter Steege, Clairy Polak, Bob Schwarze, Khaldoun Alexander Elmecky en Kristen Denkers.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.