Dans

Virgule, KH & Ground Zero

The best of hiphop dance - Summer dance forever
Zaal: Wim Sonneveld zaal
English description

Tijdens The best of hiphop dance presenteert het internationale urban dansfestival Summer dance forever de mooiste, meest indrukwekkende hiphopvoorstellingen van dit moment. Onderdeel van dit programma is bijvoorbeeld het Franse gezelschap Virgule met hun show Monstres; een duet van twee hiphopdansers met tegenovergestelde lichamen en totaal verschillende manieren van denken. Hiermee bieden ze een reflectie op de blik van de ander en op discriminatie. Daarnaast is KH, het gezelschap van danser en choreograaf Karim Khouader, te zien met Blow. Blow is het eerste stuk van KH, waarin vijf dansers de innerlijke en uiterlijke staat van een man weerspiegelen. Dit doen ze aan de hand van een unieke dansstijl, beïnvloed door zowel de underground battle cultuur als de Parijse danstheaters. Tot slot is er een optreden van Ground Zero; het nieuwe urban contemporary dansgezelschap van Nederland, geleid door Denden Karadeniz. Op abstracte en eigenzinnige manier maken zij een reis door de hel, het vagevuur en de hemel.

22 augustus

Op donderdag 22 augustus is The best of hip hop dance: Botis Seva en Ma Dame Paris te zien in DeLaMar Theater.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 22,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5