‘IJzersterk vertolkte, ontroerende musical’
De Telegraaf
Musical

The color purple

Naomi van der Linden e.a.
Duur: 2 uur 35 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De indrukwekkende Broadway hitmusical over het zoeken naar liefde en het overwinnen van tegenslagen is eindelijk te zien in Nederland! The color purple vertelt het turbulente levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw. Hoofdpersoon Celie leidt een leven dat getekend wordt door armoede, misbruik en geweld. Met behulp van haar schoonzusje Sofia en rondreizende zangeres Shug Avery ontworstelt ze zich aan haar verleden en ontdekt ze haar innerlijke kracht.

Tony Awards

De Broadway musical The color purple sleepte twee prestigieuze Tony Awards in de wacht voor 'Beste musicalactrice' en 'Beste musical revival'.

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,00
2e rang € 37,00
3e rang € 29,00
4e rang € 22,00

Gouden rang
Boek voor €5,00 extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Weekendtoeslag
Op zaterdag en zondagmiddag geldt een weekendtoeslag van €5,00, met uitzondering van de vierde rang.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Regie en vertaling: Koen van Dijk
Muzikale leiding en arrangementen: Paul Maassen
Choreografie: Carolien Holman-Canters
Producent: OpusOne i.s.m. Stichting Theateralliantie

Cast

Naomi van der Linden, Donielle David, Edwin Jonker, Perry Dossett, Aisa Winter, Jeannine la Rose, Carlos de Vries, Valerie Jane, Jennifer Norden, Caitlin Baank, Mike Libanon, Jerrel Houtsnee, Giovanni Menig en Malaika Elvers.

kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5