Concert

The Fortunate Sons (USA)

A tribute to Creedence Clearwater Revival
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Eind jaren 60 was Creedence Clearwater Revival een van de populairste rockgroepen ter wereld. Na een regen van hits als Bad moon rising, Proud Mary, Have you ever seen the rain en Down on the corner viel de band in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Gelukkig is daar de Amerikaanse formatie The Fortunate Sons, genoemd naar een politiek geladen C.C.R.-nummer. Zij zetten een authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon aan hun idolen neer. Een echte ‘trip down memory lane’, vol beroemde nummers van een legendarische rockgroep.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,50
2e rang € 32,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5