Header_the_full_monty

The Full Monty

Met de billen bloot!

Een schaamteloos grappige en niets verhullende musical. Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty! De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Aanstekelijk, pikant en ontroerend met swingende songs.

Productie

Tekst: Terrence McNally
Muziek: David Yazbek
Vertaling: Allard Blom
Regie: Paul van Ewijk
Choreografie: Ivo Chundro
Producent: DommelGraaf & Cornellissen

Rolverdeling

Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Ad Knippels, Brigitte Nijman, Dennis Willekens e.a.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.