Specials

Symposium: The Future of Work

Een nieuwe definitie van succes
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een eendaags business symposium dat professionals uitdaagt om op basis van nieuwe ideeën over succes de toekomst van hun organisatie te bepalen. Volgens de School of Life is voor een echte zakelijke transformatie meer nodig dan alleen dromen: professionals moeten de aannames die aan de basis liggen van het denken over werk en succes heroverwegen, en op zoek gaan naar nieuwe maatstaven. Is het bijvoorbeeld mogelijk om organisaties te creëren die gedijen zonder groei? Provocatieve denkers, innovatieve ondernemers en stimulerende workshops stellen je de denkbeelden op de proef, om je de inspiratie en moed te geven je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

De verkoop verloopt via de website van The School of Life.

 

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
Early bird (t/m 30 sep) €550,00
Reguliere prijs €750,00

De prijzen zijn inclusief lunch en drankjes.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Programma

Keynote sprekers: Hoe transformeren we van duister naar licht?
Tijdens The Future of Work geven provocerende denkers hun visie op zowel de meest dystopische en duistere versies van organisaties als de meeste utopische en verlichte alternatieven.

Cruciale inzichten van innovatieve ondernemers
Leer van baanbrekende ondernemers hoe zij hun organisaties nieuw leven inblazen, hoe ze omgaan met obstakels, uitdagingen en mislukkingen en hoe zij succes opnieuw hebben gedefinieerd.

Organisaties op de bank
We zullen een grondige psychoanalyse doen van een bekend bedrijf: wat zijn zijn diepste angsten en grootste verlangens? En hoe kunnen we het bedrijf helpen te transformeren naar een volwassenere en evenwichtigere versie van zichzelf?

Filosofische masterclasses over transformatie
Transformatie is geen nieuwe term. In de loop van de geschiedenis hebben verschillende grote denkers nagedacht over transformatie. Leer tijdens baanbrekende sessies hoe Socrates, Camus, Marx, Coco Chanel en anderen de tijdgeest hebben veranderd.

Maak kennis met andere changemakers
Er is niets zo motiverend als gelijkgestemden te leren kennen; mensen die, net als jij, op zoek zijn naar manieren om het huidige systeem te veranderen. Tijdens het symposium krijg je de gelegenheid om kennis met elkaar te maken, in gesprek te gaan, en zo van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

De keynotes

Christian Felber is een bestsellerauteur en internationaal gerenommeerd spreker op het gebied van bedrijfsethiek. Zijn pas verschenen boek Change Everything: Creating an Economy for the Common Good is ontstaan ​​uit zijn gelijknamige en zeer succesvolle initiatief wat is overgenomen door meer dan 2400+ bedrijven wereldwijd.

Anna Coote is bekend als toonaangevend denker met betrekking tot het onderwerp ‘de toekomst van werk’. Haar veelbekeken TED Talk over de 21-urige werkweek werpt nieuwe ideeën op ten bate van onze kwaliteit van leven en economische duurzaamheid.

Mariana Mazzucato is hoogleraar innovatie-economie. Daarnaast is ze ook directeur van het prestigieuze innovatie- en publieksinstituut van de UCL in Londen. Haar nieuwste boek The Value of Everything (2018) is een verfrissende en broodnodige analyse over groei en ongelijkheid.

 

kaarten

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5