Dans

Tin Pan Alley

Eerbetoon aan Amerikaanse muziek en dans
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

In de jaren 20 barstte het muzikale leven in New York in alle hevigheid los. Duizenden muzikanten schreven elke dag nieuwe melodieën, liedjes en wijsjes, die de Amerikaanse en zelfs de Europese muziekindustrie blijvend hebben veranderd. De muziek en dans uit deze tijd weerspiegelde het multiculturele stadsleven. Zo kregen de charleston en de shimmy Afro-Amerikaanse invloeden en vermengden de Engelse liefdesliedjes zich met zigeunermuziek. Met Tin Pan Alley, vernoemd naar de bakermat van deze vernieuwende muziek, willen Musica Extrema en het Internationaal Danstheater een ode brengen aan de durfals, vernieuwers en geniale gekken uit deze muzikale revolutie.

Language no problem.

Première

Deze voorstelling is de première van de tournee.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
  • di 14 mei 20.00 uur
    Première
    v.a. € 17,60
 
Prijzen
1e rang € 29,60
2e rang € 22,60
3e rang € 17,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Muzikale leiding: Ben van den Dungen en Tanya Schaap
Choreografie: Neel Verdoorn
Producent: Musica Extrema en het Internationaal Danstheater

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5