‘Een genot om naar te kijken’
Ster Ster Ster Ster
De Telegraaf
Toneel

Troost en zonen

Theatergroep Suburbia
Duur: 1 uur 50 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 12 en 13 dec in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een zwarte komedie over vier mannen uit drie verschillende generaties, zonder moeder of partner. Een opa van 75, een zoon van 50+ en twee kleinzoons van begin 30. Opa vult zijn pensioengat als schnabbelsinterklaas, zijn zoon draagt stiekem jurken en zijn kleinzoons zitten knel in hun carrières en relaties. Al jaren hebben ze elkaar niet willen zien. Totdat een gewelddadige speling van het lot ervoor zorgt dat ze alsnog op elkaar worden aangewezen. Op tragische maar ook komische wijze raken ze binnen de kortste keren verstrikt in hun verleden, heden en toekomst.

Blind ingetekend

Acteur Peter Blok: “Troost & Zonen behoort tot de top drie van wat ik heb gedaan. Ik wilde al 20 jaar in een stuk van Peer Wittenbols spelen en heb er blind op ingetekend toen ze me vroegen. Ik zei: ‘Ik hoef niks te lezen. Het maakt niet uit wat ik speel. Ik doe mee.’”

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Peer Wittenbols
Regie: Rob Ligthert
Producent: Theatergroep Suburbia i.s.m. Theaterbureau de Mannen

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5