‘Een genot om naar te kijken’
De Telegraaf
Afgelopen
Toneel

Troost en zonen

Theatergroep Suburbia
Duur: 1 uur 50 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 12 en 13 december 2018 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een zwarte komedie over vier mannen uit drie verschillende generaties, zonder moeder of partner. Een opa van 75, een zoon van 50+ en twee kleinzoons van begin 30. Opa vult zijn pensioengat als schnabbelsinterklaas, zijn zoon draagt stiekem jurken en zijn kleinzoons zitten knel in hun carrières en relaties. Al jaren hebben ze elkaar niet willen zien. Totdat een gewelddadige speling van het lot ervoor zorgt dat ze alsnog op elkaar worden aangewezen. Op tragische maar ook komische wijze raken ze binnen de kortste keren verstrikt in hun verleden, heden en toekomst.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Peer Wittenbols
Regie: Rob Ligthert
Producent: Theatergroep Suburbia i.s.m. Theaterbureau de Mannen

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5