‘Niet minder dan een juweel’
Scenes
Toneel

Van de koele meren des doods

Hanne Arendzen, Willem Voogd, Vincent Croiset e.a.
Duur: 1 uur 40 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een meeslepend en tijdloos toneelstuk, gebaseerd op een Nederlandse literaire klassieker. Van de koele meren des doods vertelt het verhaal van Hedwig Marga de Fontayne. Ze is een jonge, gevoelige en intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu, op zoek is naar de ware liefde. Maar wat is dat? De kunstenaar die zij meer als vriend ziet? Haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en haar moeder kan maken.

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Frederik van Eden
Bewerking: Ger Thijs
Regie: Ger Thijs
Producent: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Cast

Hanne Arendzen, Willem Voogd, Reinier Bulder, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van
Drumpt en Marliz van Til

kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5