Header Vastgoedbv

Vastgoed B.V.

Met Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom e.a.

Recensies

'Een brute en vermakelijke satire' de Volkskrant
'Sterke rol van debuterend acteur Jörgen Raymann' Het Parool
‘Huub Stapel weet het kwetsbare laagje subtiel zichtbaar te maken onder een façade van bravoure’ De Telegraaf

Toneelstuk over de snelle jongens van een makelaarskantoor. Vastgoed B.V. is de Nederlandstalige bewerking van David Mamet’s verfilmde klassieker Glengarry Glen Ross en gaat over een makelaarskantoor vol alfamannetjes. Waar resultaten, bonussen en geslaagde deals vele malen belangrijker zijn dan gunnen, vertrouwen en samenwerken. Het noodlijdende kantoor heeft een simpele maar harde oplossing om uit de rode cijfers te komen. De twee beste verkopers kunnen blijven, de twee slechtste worden ontslagen. Tijd om te laten zien wie het in zich heeft, zich te mogen kronen tot ‘beste verkoper’.

Productie

Regie: Job Gosschalk
Script: David Mamet
Producent: Senf Theaterpartners

Rolverdeling

Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom, Daniël Cornelissen, Jelle de Jong, Anton de Bies e.a.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.