Afgelopen
Cabaret

Vuile huichelaar 6

Morgen begint nu
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond 22 maart 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

In de zesde Vuile huichelaar komen weer nieuwe meezingliedjes, hilarische sketches en originele typetjes voorbij. Telkens weer kijken rasechte theatervrouwen Saskia en Paulette met vrolijke verbijstering naar het leven. Maar wat willen ze nou eigenlijk? Wat staat er op de bucketlist? De Mount Everest beklimmen? Parachute springen? Mediteren in India? Was het maar zo eenvoudig. Nee, de dames van Vuile huichelaar willen iets veel lastigers. Ze willen gezien worden. En het liefst zo snel mogelijk, want morgen begint nu!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 36,50
2e rang € 31,50
3e rang € 22,60

INCLUSIEF DRANKJE
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Impact Entertainment

Cast

Saskia van Zutphen en Paulette Willemse

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5