‘Geslaagd eerbetoon aan de fantasie van Annie M.G. Schmidt’
Ster Ster Ster Ster Ster
NRC Handelsblad
Laatste kans
Musical

Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Met Simone Kleinsma en William Spaaij
Duur: 2 uur 45 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Deze musical over Nederlands meest geliefde schrijfster wil je niet missen! Maar wacht niet te lang, want Was getekend, Annie M.G. Schmidt stopt definitief op 13 januari. Dit ontroerende en komische stuk werd overladen met prijzen. Waaronder de award voor ‘Beste musical’ en ‘Beste vrouwelijke hoofdrol’ voor Simone Kleinsma, die Annie tot in de kleinste details tot leven brengt. Beleef dit heerlijke feest der herkenning met prachtnummers als Ik zou je het liefste in een doosje willen doen, Vluchten kan niet meer en Margootje. Na een uitverkochte landelijke tournee is de voorstelling alleen nog maar in DeLaMar Theater te zien!

Laat je stem horen voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt maakt kans op de AD publieksprijs voor ‘Beste Musical’! Laat ook jouw stem horen, klik hier.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

Dinsdag, woensdag en donderdag

1e rang 2e rang 3e rang
€52,00 €44,00 €31,00

Vrijdag en zaterdagavond

1e rang 2e rang 3e rang
€62,00 €53,00 €36,00

Zaterdagmiddag en zondagmiddag

1e rang 2e rang 3e rang
€67,00 €54,00 €39,00

Gouden rang
Boek voor €10,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit u gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives
Stadswandeling - Annie M.G. Schmidt

Als fan van Annie M.G. Schmidt kun je dit theaterseizoen niet alleen naar de musical, je kunt ook een wandeling maken langs de vele plekjes in Amsterdam waar Annie M.G. Schmidt heeft gewoond en gewerkt. Wandelgids en theaterkenner Daan Bartels vertelt onderweg het levensverhaal van de schrijfster.

De wandeling is 7 kilometer lang en het lopen van de route duurt bijna 3 uur, inclusief pauze. Wil je mee met gids Daan Bartels? Meld je dan aan via wandelenmetdaan.nl.

Vier de feestdagen in DeLaMar Theater!

Tijdens de feestdagen is een bezoek aan DeLaMar Theater extra gezellig. Zo kun je in het Grand Café genieten van onze gevarieerde menukaart met heerlijke winterse gerechten. Wanneer je nu een reservering in het Grand Café maakt voor Eerste of Tweede Kerstdag ontvangen wij je met een feestelijke amuse van het huis. 

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5