header_nieuw

Wat ik moest verzwijgen

Aangrijpend verhaal over WOII

Een nieuw toneelstuk met de Grande Dame van het Nederlandse toneel: Anne-Wil Blankers. Wanneer een oudere dame een schilderij dat tijdens de Tweede Wereldoorlog aan haar toebehoorde van een man terugkrijgt, weet zij precies wie hij is. Hij weet dat zelf niet, maar herkent haar wel van de begrafenis van zijn ouders. Ze heeft beloofd zijn echte identiteit voor altijd als geheim te beschouwen, maar het schilderij brengt alle herinneringen terug die zij tot dan toe voor zichzelf en voor iedereen verborgen heeft gehouden. Zelfs voor haar dochter.

Het hele verdrongen verleden komt terug… Hoe hard is de waarheid? Wat ik moest verzwijgen is gebaseerd op de roman die Ariëlla Kornmehl schreef naar aanleiding van de verhalen van haar grootmoeder.

Productie

Tekst: Edwin de Vries en Ariëlla Kornmehl, schrijfster van het gelijknamige boek schreef, geïnspireerd op de verhalen van haar eigen grootmoeder
Regie: Mette Bouhuijs
Producent: Stichting (Inter)nationale Producties

Rolverdeling

Anne-Wil Blankers, Christo van Klaveren, Willemien Slot e.a.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.