‘Maria Goos is terug, en hoe!’
Ster Ster Ster Ster Halve ster
De Telegraaf
Toneel

We zijn hier voor Robbie

Het Nationale Theater
Duur: 1 uur 45 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Eric de Vroedt regisseert het hilarische en hartverscheurende nieuwe toneelstuk van Maria Goos over een totaal mislukt familie diner. In het herkenbare familieverhaal We zijn hier voor Robbie komt een Haagsche familie samen in het pas gerenoveerde ouderlijk huis om Robbie ter herdenken. Dit beladen diner loopt echter uit op een fiasco. De cateraar laat het afweten, de parketlak is niet uitgehard en het stucwerk is nog nat. Nieuwe liefdes worden voorgesteld, maar het oude verdriet is nog duidelijk voelbaar. En tot overmaat van ramp stort ook nog de chic gedekte tafel in. Op de keukenvloer, tussen de scherven, evalueren de personages hun levens.

JONG DeLaMar

Op 17 januari is er een speciale JONG DeLaMar avond van We zijn hier voor Robbie. Iedereen onder de 30 jaar mag dan voor maar €17,50 naar de voorstelling! Ook zijn er allerlei extra activiteiten, van een gratis biertje tot een spetterende afterparty. Reserveer snel via deze pagina, want OP = OP!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 32,50
3e rang € 22,50

Gouden rang
Boek voor € 5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Weekendtoeslag
Op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag geldt een weekendtoeslag van €5,00.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Inleiding

Maria Goos geeft een inleiding voorafgaand aan de voorstelling van 13 januari. Deze begint om 13.45 uur en is gratis toegankelijk op vertoon van een toegangskaart voor deze voorstelling.

Creatives

Tekst: Maria Goos
Regie: Eric de Vroedt
Scènefotografie: Kurt van der Elst
Producent: Het Nationale Theater i.s.m. de Theateralliantie

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5