‘Ongekend hoog amusementsniveau’
de Volkskrant
Show

Wëreldbänd

Släpstick
Duur: 2 uur 15 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Een hilarische ode aan muzikale komieken als Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel & Hardy. De mannen van Wëreldbänd nemen hun bezoekers mee naar een kermis in 1920. Ze zoeken hun weg over het terrein, maar verdwalen onderweg in een stomme film, figureren in een komisch ballet, vinden elkaar terug in de boksring en winnen een enorme hoeveelheid muziekinstrumenten in de schiettent. Het grote nationale en internationale succes van Wëreldbänd is niet verwonderlijk: de mannen zorgen voor verbazing, ontroering, nostalgie, muzikaliteit en bovenal heel veel Släpstick!

Ook geschikt voor kinderen en anderstaligen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,00
2e rang € 28,00
3e rang € 22,10

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Regie: Stanley Burleson en Karel de Rooij (regieadvies)
Producent: Stichting de Wëreldbänd

Cast

Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Ro Krauss, Sanne van Delft en Jon Bittman

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5