Header Westerbork Serenade

Westerbork Serenade

Een toneelstuk van Edwin de Vries

Toneelstuk over een waargebeurde heldhaftige verzetsdaad. De vader van Edwin de Vries, Rob de Vries (1918 – 1969), was een bekende toneelleider, regisseur, acteur én verzetsman. Toen hij 24 jaar was pleegde hij tijdens de Tweede Wereldoorlog in kamp Westerbork een bijna onvoorstelbare verzetsdaad. Zijn kleinzoon, Sam de Vries (1993), is nu even oud als zijn opa toen was. Hij speelt Rob de Vries in de oorlogstijd. Zijn vader, Edwin, speelt de rol van zijn overleden vader, die op deze wonderbaarlijke liefdesgeschiedenis terugkijkt.

Productie

Oorspronkelijk script: Edwin de Vries
Regie: Mette Bouhuijs
Producent: Stichting (Inter)nationale Producties

Rolverdeling

Edwin en Sam de Vries

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.