Slider

YAMATO, the drummers of Japan

The Challengers

Verrassende, eigentijdse aanpak van het Japanse Taiko drummen. Begin jaren negentig richtte Masa Ogawa de groep Yamato op. Samen met zijn collega-percussionisten ontwikkelde hij steeds nieuwe shows die wereldwijd furore maakten dankzij een verrassende, eigentijdse aanpak. Inmiddels hebben wereldwijd meer dan één miljoen mensen een show (en vaak meer dan één) van Yamato gezien. De drummers én drumsters van Yamato demonstreren niet alleen hun superieure beheersing van alle percussie-instrumenten – van de chappa (kleine koperen bekkens) tot en met de enorme odaiko-trommels – maar ontpoppen zich daarnaast tot comedians en onverschrokken acrobaten.

Producent

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.