Header Youre The Top

You’re the Top

Over legendarische songwriter Cole Porter

Wervelende musical over het verborgen leven van de legendarische songwriter Cole Porter. Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl en leidde een dubbelleven. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als  I’ve Got You Under My Skin, Night And Day, Ev’ry Time We Say Goodbye en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate. In You’re the Top zit Cole Porter in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten.

Productie

Regie: Gijs de Lange
Script: Pieter van de Waterbeemd
Concept en muziekkeuze: Cor Franc
Muzikale leiding: Bob Zimmerman en Ed Boekee
Choreografie: Martin Michel
Decor: Carla Janssen Höfelt
Kostuums: Arno Bremers
Lichtontwerp: Wim Dresens
Geluidsontwerp: Gijs Kater
Producent: American Songbook Productions B.V.

Rolverdeling

Paul Groot, Marjolein Keuning, Marcel Jonker, Jochem Smit, Rik Sessink, Perry Dossett e.a.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.