‘Een voorstelling die ritmisch staat als een huis’
Trouw

Angry Young Men

WAT WE DOEN & Winne
Duur: 1 uur 25 min. zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Samen met rapper Winne maakte WAT WE DOEN deze vlijmscherpe voorstelling vol hiphop, over jongens die opgroeien in een wereld waar ze hun plek niet kunnen vinden. Jongens die dromen van geld en aanzien. Jongens die altijd hun dekking hoog hebben. In een spannende combinatie van rap en theater voeren twee jongens een aangrijpend gesprek met hun moeders. De ene jongen zit vast. De ander is dood. Samen proberen ze uit te vinden of hun levens anders hadden kunnen lopen. En wie had het dan anders moeten doen? Angry Young Men gaat over de veiligheid van de samenleving versus de moeite die de samenleving moet doen om jongeren in veiligheid te laten opgroeien. Een voorstelling over leven aan de onderkant, geschikt voor iedereen tussen de 14 en 99 jaar oud.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 • mrt 2023
  zo 26 mrt 16.00 uur
  v.a. € 22,50
 
Prijzen
Reguliere prijs € 22,50
Jongeren t/m 24 jaar € 15,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Podcast

  Angry Young Men – De podcast is onderdeel van het contextprogramma voor jongeren rondom de voorstelling. In deze zesdelige serie lichten de jongeren het onderwerp ‘veiligheid en onveiligheid’ uit, door middel van interviews met interessante gasten én gesprekken met elkaar. Beluister de podcast

  Cast

  Imanuelle Grives, Laurien van Rijswijk, Mees Hilhorst, Juan Zyad

  Creatives

  Tekst: Floris van Delft & Winne
  Regie: Floris van Delft
  Muziek: Bnnyhunna (Benjamin Ankomah)
  Vormgeving: Floris van Delft & Remko van den Ende
  Kostuums: Sara Hakkenberg Decor: Hein Drost
  Fotografie: Sanne Donders
  Producent: WAT WE DOEN i.s.m. Theater Zuidplein

  Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Fonds 21, Gemeente Rotterdam, Triodos Foundation, Van Leeuwen Van Lignac Stichting, VriendenLoterij, ZOZ Fonds

  Kaarten tickets
  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.