‘Het performancecollectief gaat de klimaatcrisis te lijf met humor en relativering’
de Volkskrant

Antropoceen, de musical

Dystopisch eco-tainment
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Deze ‘musical on steroids’ maakt de ecologische crisis verteerbaar aan de hand van een meeslepend epos met invloeden uit de popcultuur en de beleveniswereld van millennials! In een wervelend openingsnummer waar Walt Disney nog een puntje aan kan zuigen, bezingt De Mens het prachtige Nederlandse natuurlandschap. Maar dan wordt het prachtige lied ruw verstoort door een dijkdoorbraak. Het is De Oceaan, die de alarmbellen luidt: grondstoffen raken uitgeput, klimaten kantelen en David Attenborough heeft al een film gemaakt waarin hij afscheid neemt van onze aarde. Aan de hand van innovatieve eco-engineering probeert De Mens samen met zijn vriend De Kwallen het tij te keren. Maar is het genoeg om een apocalyps te voorkomen? Je ziet het in Antropoceen, de musical!

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Alle rangen € 22,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Club Gewalt

  Antropoceen, de musical is een voorstelling van Club Gewalt, een muziek- en performance-collectief uit Rotterdam. Ze creëren, componeren, produceren en performen hun eigen voorstellingen, waarbij de muziek altijd het uitgangspunt is. Gefascineerd door popcultuur en de belevingswereld van de millennial, creëren ze universums waar conventies uit verschillende genres en disciplines elkaar kruisen en een nieuwe zintuiglijke ervaring vormen: van apocalyptische clubavonden tot R&B-opera’s.

  Cast

  Loulou Hameleers, Robbert Klein, Suzanne Kipping, Gerty Van de Perre, Amir Vahidi, Lucas Schilperoort

  Creatives

  Tekst: Anne van de Wetering
  Vertaling: Mari Meyer
  Muziek: Amir Vahidi, Robbert Klein
  Regie: Sanna Elon Vrij, Marcel Sijm
  Fotografie: Club Gewalt
  Producent: Club Gewalt in coproductie met O.

  Met steun van: Fonds Podiumkunsten, gemeente Rotterdam, Fonds21

  Kaarten tickets
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.