Marmoucha Orchestra & Avishai Darash

Andalusian love song
DeLaMar West (Amsterdam West)

In 2014 bracht componist, pianist en orkestleider Avishai Darash voor het eerst een bezoek aan Marokko. Deze ervaring had zo’n enorme impact op zijn muzikale pad, dat hij ervan overtuigd raakte dat klassieke Andalusische muziek de bron is van westerse klassieke muziek. Enkele maanden later kreeg Avishai het vreselijke nieuws dat zijn moeder, zijn luisterend oor, in coma was geraakt. Zes dagen later stierf ze. Diep geraakt door zijn reis en het overlijden van zijn moeder schreef Avishai Andalusian love song: een muzikaal spektakel over ontdekking, verlies en wedergeboorte.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Vroegboekprijs t/m 31 okt € 20,00
Reguliere prijs vanaf 1 nov € 24,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Muzikanten & Cast

  Muzikanten: Avishai Darash (piano), Maria Cristina Gonzalez (fluit), Maripepa Contreras Gamez (hobo), Antonio Moreno Glazkov (trompet), Pablo Martinez (trombone), André Felipe Lima (1e viool), Julia Rusanovsky (viool), Irma Haverkamp (altviool), Lucas Stam (cello), Mohamed Ahaddaf (ud), Jessy Hay (gitaar), Arin Keshishi (bas), Emad Ghajjou (darbuka), Udo Demandt (slagwerk), Yoran Vroom (drums)

  Cast: Jip Bartels

  Creatives

  Tekst en muziek: Avishai Darash
  Producent: Stichting Marmoucha

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5