Afgelopen

To be of nooit geweest

José Montoya & Likeminds
Duur: 1 uur zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Deze voorstelling stond op 25 maart in DeLaMar West en is helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Na bijna 40 jaar, 37 jaar na zijn adoptie, probeert José Montoya de puzzel te leggen van zijn versplinterde leven. José bestaat op papier pas sinds hij drieënhalf is. Hij weet zijn eigen naam niet, weet niet wie zijn biologische ouders zijn en niet waar en wanneer hij in Colombia geboren is. José kan alle splinters en fragmenten van zijn leven steeds opnieuw in een andere samenstelling leggen. Je zou kunnen zeggen dat dat vrijheid is, maar je kunt ook zeggen dat José eigenlijk helemaal niet bestaat. To be of nooit geweest is de caleidoscopische reis van een ontheemde man die zijn leven bouwt op anekdotes van anderen. Aan de hand van verhalen, beelden, woorden, zinnen en beweging gaat José op zoek naar de rechtvaardiging van zijn bestaan.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en tickets
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 22,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Likeminds en José Montoya

  Likeminds is een grootstedelijke ontwikkelplek voor meerstemmige theatermakers uit verschillende disciplines. Hierbij is artistieke diversiteit het uitgangspunt. De grote gemene deler van makers en voorstellingen is eigenzinnig, fluïde, divers, activistisch, rafelig en kwetsbaar.

  José Montoya begon bij Likeminds tijdens zijn studie grafische vormgeving. Na jarenlang gespeeld te hebben in het professionele circuit, studeerde hij in 2010 af als docerend maker aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Hij speelde o.a. bij Maas, BonteHond, Likeminds, Het Toneel Speelt en bij Urban Myth in de voorstelling Martin Luther King. Deze voorstelling won een Gouden Krekel voor de beste jeugdvoorstelling van 2019.

  Creatives

  Tekst, decor, spel: José Montoya
  Eindregie: Bram Jansen
  Muziek: Stijn Hoes
  Producent: Likeminds, Theater Bellevue

  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.