Wat vreet er aan Donnie Druif? (8+)

Met livemuziek van Marmoucha Orchestra
DeLaMar West (Amsterdam West)

Donnies vader is vertrokken, zijn broertje Eppie is verstandelijk beperkt en hun moeder is een aangespoelde walvis. Dat mag Donnie niet zeggen, maar hoe noem je anders een moeder die het huis al jaren niet uit is geweest en de hele dag door op de bank slaapt en eet? Iedereen vindt Donnies familie vies, dom, arm en achterlijk, maar dat kan Donnie niks schelen. Want in zijn hoofd hoort hij de muziek uit het land van zijn vader. Met muziek lijkt alles mooier en hoeft Donnie zelf niet te praten. Totdat er een meisje in hun dorp komt wonen dat alleen maar kijkt… naar hem, Donnie Druif. Wat vreet er aan Donnie Druif is een prachtig verhaal over knellende familiebanden, onvoorwaardelijke liefde en het vinden van je eigen stem, losjes gebaseerd op het boek en de film What’s eating Gilbert Grape. De voorstelling wordt omlijst door de betoverende muziek van Marmoucha Orchestra.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 15,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Jip Bartels, Korneel Defrancq, Isha Ferdinandus, Jeannine La Rose

  Creatives

  Tekst en regie: Marije Gubbels
  Muziek: Avishai Darash
  Muzikanten: Kamal Hors (ud), Setareh Nafisi (piano), Marmoucha Orchestra
  Decor en kostuum: Dieuweke van Reij
  Producent: MaxTak

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.