Bereikbaarheid

> Kijk hier voor bereikbaarheid DeLaMar West.

DeLaMar Theater is gelegen aan de Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein.

Met de auto
Neem op ring A10 de afslag S105 en Jan van Galenstraat richting centrum. De weg gaat over in de 2e Hugo de Grootstraat. Bij de verkeerslichten voor het water, rechts afslaan de Nassaukade op (Centrumring S100). Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Rozengracht op en meteen weer rechts de Marnixstraat in.

Parkeren Q-park Europarking
Parkeren kan in de Q-Park Europarking op Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam. Vanaf de parkeergarage is het circa tien minuten lopen naar ons theater.

P+R
Parkeer uw auto na 10.00 uur 's ochtends voor € 1,00 per 24 uur aan de rand van Amsterdam en reis met het openbaar vervoer naar DeLaMar Theater.

  • De gehele week is P+R Bos en Lommer geopend (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar neemt u tram 7 naar het Leidseplein.
  • Op weekenddagen is P+R VUmc geopend (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar neemt u tram 5 naar het Leidseplein.
  • Ook P+R Sloterdijk is een mogelijkheid (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar neemt u tram 19 naar het Leidseplein.

Bekijk meer informatie en beschikbaarheid

Openbaar vervoer
Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover DeLaMar Theater is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

Plan mijn reis (9292)

Per boot

DeLaMar Theater is direct gelegen aan de Singelgracht en dus ook prima te bereiken over het water! Meer aan bij de steiger aan de Leidsekade en wandel binnen 3 minuten, over het schitterende plein met de fontein, naar de ingang van ons theater. Ideaal om met uw groep door de grachten van Amsterdam te verplaatsen naar het cultureel centrum van de stad.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de grenzeloze zakelijke mogelijkheden binnen ons bijzondere theater? Meld u dan aan voor onze zakelijke nieuwsbrief!
Contact Contact