Contact

Bezoekadres
DeLaMar Theater (Google Maps)
Marnixstraat 402  
1017 PL Amsterdam

Drukte bij klantenservice door maatregelen Corona-virus
Er is momenteel veel drukte bij onze klantenservice als gevolg van de overheidsmaatregelen rond het Corona-virus. Om deze reden willen we je verzoeken op dit moment niet zelf contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we de meest noodzakelijke communicatie voorrang kunnen geven. We zullen de komende tijd contact opnemen met iedere persoon die kaarten voor een afgelaste voorstelling heeft geboekt. Dit kan gezien de huidige omstandigheden echter langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie.

Heb je een vraag? 
Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Kies dan uit één van de onderstaande opties. 

img

De chat is tijdelijk niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak.

Kijk hier voor meer informatie.

 

BEL MET ONS

Direct contact met een medewerker via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief)

Tot en met 6 april gelden
aangepaste openingstijden:
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za & zo gesloten

Vraag over een afgelaste voorstelling? Wacht dan even, wij nemen binnenkort contact met jou op. Kijk hier voor meer informatie.

MAIL MET ONS

Vraag over een afgelaste voorstelling? Wacht dan even, wij nemen binnenkort contact met jou op. Kijk hier voor meer informatie.

Overige contactgegevens

Hieronder vind je de contactgegevens per afdeling binnen DeLaMar Theater.

Kantoor adres

Leidsekade 91
1017 PN Amsterdam
020 - 555 26 27 (niet voor kaartverkoop)

Grand Café

Voor vragen over ons restaurant kun je mailen naar grandcafe@delamar.nl. Het Grand Café is ook telefonisch te bereiken van woensdag tot en met zondag tussen 15.00 en 21.00 uur via 020 – 555 2605.

Zakelijk

Voor vragen over onze zakelijke mogelijkheden kun je contact opnemen via 020 - 555 2680 of events@delamar.nl

Onze zakelijke website

Persinformatie

Voor meer informatie over DeLaMar Theater en voor het aanvragen van beeldmateriaal en perskaarten kun je contact opnemen met Sophie Braam via sophie.braam@delamar.nl of 020 – 555 26 21.

Techniek

Bekijk de technische gegevens van de twee theaterzalen.

Brochure

De brochure van DeLaMar Theater bevat de programmering voor de komende maanden. Wil je de eerstvolgende brochure per post ontvangen, de brochure op een ander postadres ontvangen of je afmelden? Stuur dan een bericht via ons contactformulier

Nieuwsbrief

In onze tweemaandelijkse nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in via onderstaand formulier:

Afmelden
In de mailingen die je van ons ontvangt kun je onderin op de knop 'afmelden' klikken om te zorgen dat je wordt afgemeld voor deze mailingen. Mocht dit niet lukken, dan kun je contact met ons opnemen bovenaan deze pagina.  

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

Heb je een account? Dan kun je via Mijn account onder meer je reserveringen of persoonlijke gegevens bekijken en/of wijzigen. Je kunt je persoonlijke gegevens ook opvragen door een bericht te sturen via ons contactformulier. Lees hier meer over ons privacy statement.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5