Contact

Bezoekadres:
Marnixstraat 402  
1017 PL Amsterdam
info@delamar.nl

Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Chat direct met ons (rechts) onderaan de pagina (indien de knop afwezig is, is onze chat gesloten) of neem contact met ons op via ons contactformulier.  Bekijk de openingstijden van de kassa in het theater. 

Call center
We zijn dagelijks te bereiken via 0900 - 10 10 202 (ma t/m vr 09.00 - 20.00 en za & zo 09.00 - 18.00 uur, lokaal tarief) voor vragen over je bezoek, kaarten kopen, het theater of eten en drinken.

Kantoor adres

Leidsekade 91
1017 PN Amsterdam
020 - 555 26 27

Grand Café

Voor vragen over ons restaurant kun je mailen naar grandcafe@delamar.nl. Ook is het Grand Café op woensdag tot en met zondag telefonisch te bereiken tussen 15.00 en 21.00 uur op 020 – 555 2605.

Zakelijk

Voor vragen over onze zakelijke mogelijkheden kun je contact opnemen via 020 - 555 2680 of events@delamar.nl

Onze zakelijke website

Persinformatie

Voor meer informatie over DeLaMar Theater en voor het aanvragen van beeldmateriaal en perskaarten kun je contact opnemen met Sophie Braam via sophie.braam@delamar.nl of 020 – 555 26 21

Techniek

Bekijk de technische gegevens van de twee theaterzalen.

Brochure

De brochure van DeLaMar Theater bevat de programmering voor de komende maanden. Wil je de eerstvolgende brochure per post ontvangen, de brochure op een ander postadres ontvangen of je afmelden? Stuur dan een e-mail naar info@delamar.nl

Nieuwsbrief

In onze tweemaandelijkse nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in via onderstaand formulier:

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Afmelden
In de mailingen die je van ons ontvangt kun je onderin op de knop 'afmelden' klikken om te zorgen dat je wordt afgemeld voor deze mailingen. Mocht dit niet lukken, dan kun je een e-mail sturen naar info@delamar.nl.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

Heb je al een account? Dan kun je via Mijn account inloggen om bijvoorbeeld je reserveringen of persoonlijke gegevens te bekijken en/of te wijzigen. Ook kun je je persoonlijke gegevens opvragen door een e-mail te sturen naar info@delamar.nl. Lees hier meer over ons privacy statement.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5