Wim Sonneveld zaal

Deze moderne theaterzaal met overhangend balkon is geschikt voor 949 bezoekers. 

Het zitvlak en de rugleuning van de stoelen zijn 45 cm breed. De stoelen hebben armleuningen en het zitvlak is inklapbaar. De afstand tussen rugleuning en voorgaande rugleuning (beenruimte) is 73 cm (zaal) of 65 tot 70 cm (balkon). Er is extra beenruimte (>80 cm) op de buitenste drie stoelen van rij 2, alle stoelen op rij 8 en de buitenste twee stoelen op rij 9 in de zaal en alle stoelen op rij 1 van het balkon.

Mensen die slecht ter been zijn adviseren we plaatsen in de zaal te boeken (dus niet op het balkon). Rij 8 in de zaal is volledig toegankelijk zonder treden.  De trappen in de zaal zijn breed en ondiep, maar zonder trapleuningen. Het balkon is alleen toegankelijk via trappen (met trapleuningen) en loopt vrij steil af en is dus minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of mensen met erge hoogtevrees. Minder lange mensen kunnen de steilere zichtlijnen op het balkon mogelijk juist wel waarderen.

Er is ruimte voor twee rolstoelgebruikers, ieder met een begeleider. Deze plekken bevinden zich op rij 8, stoel 1 tot met 6. Er kunnen vier stoelen verwijderd worden om ruimte te maken voor twee rolstoelgebruikers.

Plattegrond Wim Sonneveld zaal


Mary Dresselhuys zaal

Deze klassieke theaterzaal met overhangend balkon is geschikt voor 601 bezoekers.

Het zitvlak en de rugleuning van de stoelen zijn 45 cm breed. De stoelen hebben armleuningen en het zitvlak is inklapbaar. De afstand tussen rugleuning en voorgaande rugleuning (beenruimte) is 76 cm (zaal) of 68 cm (balkon). Er is extra beenruimte (>80 cm) op de buitenste vier stoelen van rij 2 en de buitenste stoelen van rij 18 in de zaal en alle stoelen op rij 1 van het balkon.

Mensen die slecht ter been zijn adviseren we plaatsen in de zaal te boeken (dus niet op het balkon). De trappen in de zaal zijn breed en ondiep, met een muur voor houvast aan één zijde. Het balkon is alleen toegankelijk via trappen (met trapleuningen) en loopt vrij steil af en is dus minder geschikt voor mensen die slecht er been zijn of mensen met erge hoogtevrees. Minder lange mensen kunnen de steilere zichtlijnen op het balkon mogelijk juist wel waarderen.

Er is ruimte voor twee rolstoelgebruikers, ieder met een begeleider. Deze plekken bevinden zich aan weerszijden van rij 13 in de zaal.

Plattegrond Mary Dresselhuys zaal


Rangindeling

De rangindeling met bijbehorende prijzen verschilt per voorstelling en vind je terug op elke voorstellingspagina via onze agenda. Voor meer informatie over de zalen en rangindeling, neem gerust contact met ons op.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.