Achter de schermen

Meer theater

We houden van theater en willen dat met zo veel mogelijk mensen delen. Daarom maken we rondom onze voorstellingen allerlei extra video's, foto's en blogs. Zo krijg jij een exclusief kijkje achter de schermen!

Sfeerverslag première The Addams family

Hoe zenuwachtig was de cast, welke BN’ers kwamen opdraven en wat vond het publiek van de première? In deze video zie je het allemaal!

Flirten met Carmen

Omdat de Cubaanse hitmusical Carmen La Cubana in januari naar Nederland komt, geeft de enige echte Carmen alvast wat flirttips aan Nederlandse vrouwen. Doe er je voordeel mee!

‘We zijn slaven van Google en Facebook geworden’

In hun nieuwe voorstelling #niksteverbergen laten De verleiders zien dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. En daar geven George van Houts en Tom de Ket in dit interview een alvast voorproefje van...

‘De tranen rolden over mijn wangen van het lachen’

Tjitske Reidinga kan niet wachten om in het door Marije Gubbels geschreven Single Camping te spelen. “Het werk van Marije is zo ontzettend goed, origineel en eigen, ze verdient echt een groot publiek.”

Thomas Acda is een beetje zenuwachtig

Spreken we met Thomas Acda af om een video voor zijn nieuwe show op te nemen, durft hij niet van de wc af te komen! Tsja, zo’n eerste solovoorstelling is natuurlijk ook wel erg spannend…

Peter Blok in een jurk op de motor

Peter Blok is helemaal klaar om Troost en zonen bij ons te spelen: volledig ‘in character’ kwam hij bij DeLaMar Theater aan. Op een motor. In een jurk.

BN’ers over mislukte familiediners

Het veelgeprezen toneelstuk We zijn hier voor Robbie gaat over een compleet uit de hand gelopen familiediner. Zouden BN’ers dit ook wel eens hebben meegemaakt?

Sfeerverslag première We zijn hier voor Robbie

Zo’n toneelpremière is natuurlijk hartstikke spannend! Hoe zenuwachtig is de regisseur van We zijn hier voor Robbie, en hoeveel zin hebben de premièregasten in de voorstelling?

Vraag maar raak met Ferry Doedens

Wat is je favoriete vakantieland? Wanneer wist je dat je theater wilde doen? Expeditie Eiland-acteur Ferry Doedens vertelt het allemaal!

Hanne Arendzen over lovende recensies en tragische rollen

Zowel het publiek als de pers was onder de indruk van Hanne Arendzen in Van de koele meren des doods. Een recensent schreef zelfs: ‘Geef die vrouw een Theo d’Or! Wat deed dit met Hanne?

Grappen over taboes met de vrouwen van Opvliegers

De cast van de vriendinnenkomedie Opvliegers 4 vertelt over de nieuwe editie van deze succesvolle theaterreeks, hun eigen ervaringen met de overgang en de reacties op hun voorstellingen.

We houden van theater

Wij geloven dat iedereen van theater houdt. Om dit te testen, lieten we allerlei artiesten een vleugje theater aan 'het echte leven' toevoegen...

Guilty dilemma’s

Nooit meer lekker eten of nooit meer seks? De cast van Guilty Pleasures krijgt een paar guilty dilemma’s voorgelegd…

‘Ik kijk heel graag naar pulp op tv’

De schrijvers en castleden van Guilty pleasures vertellen over de voorstelling én over hun eigen guilty pleasures.

Sanne Wallis de Vries bereidt zich voor op haar voorstelling

Sanne Wallis de Vries bereidt zich voor op haar voorstelling Gut. Zij wordt #influencer en bezoekt de foto's die van haar in het theater hangen.

Tjitske Reidinga over de verschillende levensfases

In Sophie speelt Tjitske Reidinga de verschillende levensfasen van één personage. Wij vroegen haar naar allerlei dingen die samenhangen met deze periodes in het leven.

Purper krijgt extra kleur met Anne van Veen

Na bekende namen als Jos Brink en Karin Bloemen is het dit seizoen de beurt aan multi-talent Anne van Veen om theatergroep Purper te versterken.

Gerard Spong: “Strafrecht is óók entertainment”

Topadvocaat Gerard Spong vertelt over waarom hij met zijn strafrechtcollege het theater in gaat.

Showponies bereiden zich voor

Showponies Freek Bartels en Alex Klaasen bereiden zich op een wel heel bijzondere manier voor op hun shows...

We houden van theater

We houden van theater en willen dat graag aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Niet alleen op onze website, maar ook op straat!

BN’ers bij Blind date

Lekker mensen kijken: wie kwamen er allemaal langs op de première van Blind date?

Paul de Leeuw als Annie

De aankondiging van zijn nieuwe show Vette pech! doet Paul de Leeuw niet zelf, maar laat hij aan de altijd charmante Annie over. En zij heeft er zin in hoor!

Afscheid nemen bestaat niet

Drama! De Showponies moesten eerder dit jaar afscheid nemen van hun geliefde DeLaMar Theater. Maar was al die dramatiek wel nodig?

Interview Tjitske Reidinga

Voor onze nieuwe brochure vroegen we vier theatermakers waarom zij zo van theater houden. Lees het interview met Tjitske Reidinga, vanaf 19 september te zien in Sophie!

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5