Tickets voor voorstellingen in DeLaMar kun je kopen via deze website, telefonisch via 020 - 220 01 10 (lokaal tarief, bekijk openingstijden) of aan de kassa van DeLaMar.

Online tickets kopen

Op de pagina van de gewenste voorstelling kun je kiezen voor een datum naar keuze en vervolgens op 'KOOP TICKETS' klikken. Door de stappen te doorlopen, kun je tickets kopen. Je moet hiervoor inloggen met een DeLaMar-account. 

Na de betaling per iDEAL, creditcard of cadeaukaart ontvang je de tickets direct per e-mail of binnen 1 week per post.

Telefonisch tickets kopen

Telefonisch tickets kopen kan dagelijks via 020-220 01 10 (bekijk openingstijden). Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen en het kiezen van de beste stoelen. Voor betaling ontvang je per mail een betaallink waarmee je per iDEAL, creditcard, bankoverschrijving of cadeaukaart kunt afrekenen. De tickets worden standaard als e-tickets verzonden (gratis) of kunnen tot 5 dagen voor aanvang van de voorstelling per post worden toegestuurd (tegen betaling van €4,20).

Aan de kassa tickets kopen

De hoofdkassa van DeLaMar (centrum) is geopend op dagen dat er een voorstelling in het theater is; in de voorstellingsagenda kan je in één oogopslag zien op welke dagen dat is. Bij avondvoorstellingen is de theaterkassa vanaf 17:00 uur geopend, bij middagvoorstellingen is de theaterkassa twee uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De theaterkassa sluit bij aanvang van de laatste voorstelling. Op dagen dat er geen voorstelling is, is de kassa gesloten.

De avondkassa van DeLaMar West is vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling geopend voor de aanschaf van tickets van voorstellingen die op dezelfde dag plaatsvinden. De kassa sluit bij aanvang van de voorstelling. Als je tickets voor een andere dag wil aanschaffen, verzoeken we je dit online, telefonisch of bij de hoofdkassa van DeLaMar (centrum) te doen. 

Aan de kassa zijn verschillende betaalmogelijkheden: PIN, creditcard en diverse cadeaukaarten. Let op: je kunt niet contant betalen in DeLaMar. 

De Podium Cadeaukaart biedt de mogelijkheid om een voorstelling cadeau te doen. Je bepaalt zelf het bedrag wat op de kaart gezet wordt. De Podium Cadeaukaart is in te wisselen voor toegangskaarten voor voorstellingen in DeLaMar en DeLaMar West. De Podium Cadeaukaart is te koop aan de hoofdkassa van DeLaMar (centrum). Je kunt de Podium Cadeaukaart ook online bestellen. Je krijgt de Podium Cadeaukaart dan per post toegestuurd.

Het is ook mogelijk tickets voor een voorstelling direct per post te verzenden. Tot drie weken voor de voorstellingsdatum kan je tijdens het online bestelproces aangeven of je de kaarten per postbezorging wil verzenden. Nadat je de juiste kaarten hebt geselecteerd en bent ingelogd, selecteer je de verzendmethode "Postbezorging". Zorg dat het juiste verzendadres ingevoerd staat. 
De kaarten worden voor €4,20 via de reguliere post verstuurd met een levertijd van doorgaans 6 à 8 dagen. Tijdens feestdagenperiodes kan dit langer duren. Doordat we afhankelijk zijn van een externe partij, kunnen wij geen vaste levertijd garanderen. Kaarten worden niet bezorgd aan een postbus.

Standaard worden er per boeking €5,00 transactiekosten berekend. Voor enkele grote (musical)producties bedragen de transactiekosten €6,00. De hoogte van de transactiekosten wordt altijd duidelijk vermeld op de voorstellingspagina onder ‘Prijzen’. De transactiekosten worden automatisch aan jouw bestelling toegevoegd, nadat je het aantal gewenste tickets hebt geselecteerd en doorgaat in het verkoopproces.

Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20. 

Natuurlijk kun je ook een met groep naar DeLaMar komen.
Meer informatie en speciale groepsarrangementen

DeLaMar biedt een last minute korting voor CJP-leden en studenten. Op vertoon van een geldig CJP-pas of studentenkaart kunnen jongeren op de dag van de voorstelling maximaal 2 tickets kopen met 50% korting. De tickets met CJP-/studentenkorting kunnen vanaf 12.00 uur online besteld worden via de website, vanaf 10.00 uur in geval van een matineevoorstelling en gedurende openingstijden aan de kassa van het theater.

CJP Cultuurkaart acceptant
DeLaMar accepteert betalingen via de CJP Cultuurkaart. Cultuur coördinatoren en docenten die geïnteresseerd zijn in een voorstellingsbezoek kunnen contact opnemen via ons contactformulier (selecteer 'CJP Cultuurkaart' als onderwerp). Gezamenlijk wordt er dan gekeken naar een passend aanbod.

De Podiumpas is sinds 13 februari 2023 geldig bij DeLaMar.

Meer informatie over de Podiumpas

Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen een VIP-KAART waarmee zij korting krijgen op bijzondere avondjes uit, gratis toegang tot musea en kans maken om exclusieve evenementen te bezoeken. In DeLaMar krijgen VIP-KAARThouders korting op geselecteerde voorstellingen. Kijk op de website van de VriendenLoterij voor het volledige aanbod

DeLaMar adviseert theaterbezoekers tickets te kopen via deze site delamar.nl, via onze telefonische klantenservice of aan de kassa in DeLaMar. Op deze manier ben je verzekerd van een plaats in de zaal. Indien je twijfelt over een verkooppunt, raadpleeg dan weetwaarjekoopt.nl of vraag onze kassamedewerkers om advies.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.