Tickets voor voorstellingen in DeLaMar kun je kopen via deze website, telefonisch via 020 - 220 01 10 (lokaal tarief, bekijk openingstijden) of aan de kassa van DeLaMar.

Online tickets kopen

Op de pagina van de gewenste voorstelling kun je kiezen voor een datum naar keuze en vervolgens op 'KOOP TICKETS' klikken. Door de stappen te doorlopen, kun je tickets kopen. Je moet hiervoor inloggen met een DeLaMar-account. 

Na de betaling per iDEAL, creditcard of cadeaukaart ontvang je de tickets direct per e-mail of binnen 1 week per post.

Telefonisch tickets kopen

Telefonisch tickets kopen kan dagelijks via 020-220 01 10 (bekijk openingstijden). Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen en het kiezen van de beste stoelen. Voor betaling ontvang je per mail een betaallink waarmee je per iDEAL, creditcard, bankoverschrijving of cadeaukaart kunt afrekenen. De tickets worden standaard als e-tickets verzonden (gratis) of kunnen tot 5 dagen voor aanvang van de voorstelling per post worden toegestuurd (tegen betaling van €4,20).

Aan de kassa tickets kopen

De kassa is geopend op dagen dat er een voorstelling in ons theater is; in de voorstellingsagenda kan je in één oogopslag zien op welke dagen dat is. Op dagen dat er geen voorstelling is óf er alleen een evenement in Café DeLaMar is, is de kassa gesloten.

Bij avondvoorstellingen is de theaterkassa vanaf 17:00 uur geopend, bij middagvoorstellingen is de theaterkassa twee uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De theaterkassa sluit bij aanvang van de laatste voorstelling. 

Aan de kassa zijn verschillende betaalmogelijkheden: PIN, creditcard en diverse cadeaukaarten. Let op: je kunt niet contant betalen in DeLaMar. 

Een verjaardag? Feestelijk moment? Of een bedankje? Trakteer op een avondje theater! Zo geef je je dierbaren een bijzondere beleving en iets moois om naar uit te kijken.

Met de DeLaMar cadeaukaart kan de ontvanger zelf een voorstelling uitzoeken waar ze het liefst heen zouden gaan, op een datum die hen uitkomt. Bepaal het bedrag dat je wilt geven en kies voor online bestellen om de cadeaukaart zelf uit te printen (direct in je mailbox), of laat deze opsturen via de post. 

Cadeaukaart kopen

De cadeaukaart wordt per post binnen 4 werkdagen verzonden. Houd rond de feestdagen rekening met vertraagde postbezorging door PostNL. De cadeaukaart kan alleen op het adres van de besteller van de cadeaukaart bezorgd worden.

Standaard worden er per boeking €5,00 transactiekosten berekend. Voor enkele grote (musical)producties bedragen de transactiekosten €6,00. De hoogte van de transactiekosten wordt altijd duidelijk vermeld op de voorstellingspagina onder ‘Prijzen’. Als je 1 ticket koopt, worden er maar €3,50 transactiekosten in rekening gebracht. De transactiekosten worden automatisch aan jouw bestelling toegevoegd, nadat je het aantal gewenste tickets hebt geselecteerd en doorgaat in het verkoopproces. 

Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20. 

Natuurlijk kun je ook een met groep naar DeLaMar komen.
Meer informatie en speciale groepsarrangementen

DeLaMar biedt een last minute korting voor CJP-leden en studenten. Op vertoon van een geldig CJP-pas of studentenkaart kunnen jongeren op de dag van de voorstelling maximaal 2 tickets kopen met 50% korting. De tickets met CJP-/studentenkorting kunnen vanaf 12.00 uur online besteld worden via de website, vanaf 10.00 uur in geval van een matineevoorstelling en gedurende openingstijden aan de kassa van het theater.

CJP Cultuurkaart acceptant
DeLaMar accepteert betalingen via de CJP Cultuurkaart. Cultuur coördinatoren en docenten die geïnteresseerd zijn in een voorstellingsbezoek kunnen contact opnemen via ons contactformulier (selecteer 'CJP Cultuurkaart' als onderwerp). Gezamenlijk wordt er dan gekeken naar een passend aanbod.

De Podiumpas is sinds 13 februari 2023 geldig bij DeLaMar.

Meer informatie over de Podiumpas

Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen een VIP-KAART waarmee zij korting krijgen op bijzondere avondjes uit, gratis toegang tot musea en kans maken om exclusieve evenementen te bezoeken. In DeLaMar krijgen VIP-KAARThouders korting op geselecteerde voorstellingen. Kijk op de website van de VriendenLoterij voor het volledige aanbod

DeLaMar adviseert theaterbezoekers tickets te kopen via deze site delamar.nl, via onze telefonische klantenservice of aan de kassa in DeLaMar. Op deze manier ben je verzekerd van een plaats in de zaal. Indien je twijfelt over een verkooppunt, raadpleeg dan weetwaarjekoopt.nl of vraag onze kassamedewerkers om advies.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.