Sven Ratzke Fotografie Alex Bruessing DeLaMar
Muziektheater

Sven Ratzke

We could be heroes

Rasentertainer Sven Ratzke duikt voor een laatste keer in het magische Bowie-universum met We could be heroes! Als geen ander weet Ratzke op authentieke en virtuoze wijze de nalatenschap van de groten der aarde te vertolken, van David Bowie tot Marlene Dietrich. Zo veroverde hij in 2015 de wereld met zijn interpretatie van Bowies Starman, met de persoonlijke zegen van de meester zelf. Nu sluit Ratzke het Bowie-tijdperk af met een exclusieve tour in Berlijn, New York en Nederland. Gewapend met nieuwe zinderende arrangementen en een fenomenale band neemt hij het publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis die ontroert en raakt. De allerlaatste kans om de show van deze legendarische Bowie-vertolker live te zien!

Speeldata en tickets

Mei 2025

Wo 7 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 8 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotografie:

Alek Bruessing

Producent:

Sven Ratzke

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.