Café DeLaMar Amsterdam (C)Melanie Altena (2)

Café DeLaMar

Café DeLaMar is dé plek om elkaar te ontmoeten, na te praten of te borrelen. In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Voel je vrij om ook buiten je bezoek aan een voorstelling langs te komen; je hebt geen (voorstellings)ticket nodig om Café DeLaMar en de live optredens te bezoeken.

Onze borrel- & wijnkaart

Het café biedt een gevarieerde kaart aan met o.a. (speciaal)bier, wijn, cocktails, mocktails en verschillende borrel bites. Tijdens je theaterbezoek houden we rekening met de aanvangstijd van je voorstelling, zodat je op tijd in de zaal bent.

Borrelkaart
Wijnkaart


Specials

In het Café vinden de volgende specials plaats:


Livemuziek

Café DeLaMar heeft een eigen podium met livemuziek! Laat je na afloop van de voorstelling verrassen door jonge talenten en af en toe zelfs grote namen die de mooiste musical-, kleinkunst-, pop- en jazznummers ten gehore brengen. Voor nu zitten de optredens er even op. Na de zomer zijn we weer terug met een line up van geweldige artiesten. Houd de website in de gaten voor het programma.


Openingstijden

Café DeLaMar is op voorstellingsdagen vanaf 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Wil je voorafgaand aan de voorstelling verzekerd zijn van een plek of heb je vragen? Mail dan naar cafe@delamar.nl. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. Of bel tijdens openingstijden naar 020-555 26 05.

Hopelijk zien we je snel in ons Café!

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.