Café DeLaMar Amsterdam (C)Melanie Altena (2)

Café DeLaMar

Café DeLaMar is dé plek om elkaar te ontmoeten, na te praten of te borrelen. In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Voel je vrij om ook buiten je bezoek aan een voorstelling langs te komen; je hebt geen ticket nodig om Café DeLaMar en de live optredens te bezoeken.

Onze borrelkaart

Het café biedt een gevarieerde kaart aan met o.a. (speciaal)bier, wijn, cocktails, mocktails en verschillende borrel bites. Tijdens je theaterbezoek houden we rekening met de aanvangstijd van je voorstelling, zodat je op tijd in de zaal bent.

Borrelkaart
Bierkaart


Livemuziek

Café DeLaMar heeft een eigen podium met livemuziek! Laat je na afloop van de voorstelling verrassen door jonge talenten en af en toe zelfs grote namen die de mooiste musical-, kleinkunst-, pop- en jazznummers ten gehore brengen.  In het onderstaande overzicht zie je welke artiest er wanneer in het café te zien is. Alleen voor de Scènes Theatertalkshow kun je een gratis ticket bestellen om jezelf te verzekeren van een plek, voor de overige optredens is geen ticket nodig.

Openingstijden

Café DeLaMar is op voorstellingsdagen vanaf 18.00 uur geopend en op dagen met een matineevoorstelling vanaf 12.00 uur. Wil je voorafgaand aan de voorstelling verzekerd zijn van een plek? Boek dan eenvoudig een tafeltje via de button 'reserveren' rechts onderaan deze pagina.

Voor vragen kun je mailen naar cafe@delamar.nl of bellen naar 020 - 555 2605 (bereikbaar vanaf 15.00 uur op voorstellingsdagen). 

Voor ons café zijn we nog op zoek naar bedieningsmedewerkers

Binnenkort in Café DeLaMar

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.