Bereikbaarheid

DeLaMar Theater is gelegen aan de Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein.

Met de auto
Neem op ring A10 de afslag S105 en Jan van Galenstraat richting centrum. De weg gaat over in de 2e Hugo de Grootstraat. Bij de verkeerslichten voor het water, rechts afslaan de Nassaukade op (Centrumring S100). Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Rozengracht op en meteen weer rechts de Marnixstraat in.

Voordelig Parkeren Q-Park Europarking
Parkeren kan in de Q-Park Europarking op Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam. Bezoekers van DeLaMar Theater ontvangen hier korting op de parkeerkosten. Vanaf de parkeergarage is het circa tien minuten lopen naar ons theater.

Kortingskaart 17,5%

  • Bewaar de inrijkaart die je bij de parkeergarage ontvangt.
  • Vraag naar de gratis kortingskaart bij de garderobe of de kassa in DeLaMar Theater.
  • Bij betaling voer je eerst de inrijkaart in de betaalautomaat van de parkeergarage en daarna de kortingskaart. De korting wordt automatisch verrekend.

Let op: indien je inrijdt met een creditcard, kun je geen gebruik maken van bovenstaande kaart.

Q-Park Europarking beschikt over twee invalidenparkeerplaatsen. Bekijk hier een lijst van gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam.

Q-Park wil je erop wijzen dat je je waardevolle spullen niet achterlaat in de auto. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, kun je contact opnemen met Q-Park via 0900 - 446 6880 of via het contactformulier.

Let op: in de periode 15 april tot 30 juni zijn er werkzaamheden in de Marnixstraat. De Q-park blijft bereikbaar. Bekijk het overzicht voor de bereikbaarheid of bekijk het overzicht van de omleidingen.

P+R
Parkeer je auto na 10.00 uur 's ochtends voor € 1,00 per 24 uur aan de rand van Amsterdam en reis met het openbaar vervoer naar DeLaMar Theater.

  • De gehele week is P+R Bos en Lommer geopend (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar neem je tram 7 naar het Leidseplein.
  • Op weekenddagen is P+R VUmc geopend (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar neem je tram 5 naar het Leidseplein.
  • Ook P+R Sloterdijk is een mogelijkheid (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar neem je tram 19 naar het Leidseplein.

Bekijk meer informatie en beschikbaarheid

Openbaar vervoer
Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover DeLaMar Theater is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

Plan mijn reis (9292)

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5