Parkeren in de omgeving van DeLaMar 

DeLaMar is gelegen aan de Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein.


Met de auto

Voordelig en zorgeloos parkeren 
Bezoekers van DeLaMar ontvangen korting op de parkeerkosten bij onderstaande parkeergelegenheden. Een parkeerplaats met korting moet vooraf gereserveerd worden. Vul tijdens het reserveren je kenteken in en de slagboom opent automatisch als je bij de parkeergelegenheid arriveert. 

Q-Park Europarking is een grote parkeergarage en ligt op 9 minuten loopafstand van het theater op Marnixstraat 250 (Google Maps). Reserveer je parkeerplaats met korting via de speciale reserveerpagina op q-park.nl. Reserveer hier bij Q-park

ParkBee heeft diverse kleinere parkeergelegenheden op 6 tot 15 minuten loopafstand. Reserveer je parkeerplaats met korting via de speciale reserveerpagina op parkbee.nl. Na het invoeren van je kenteken en e-mailadres dien je de kortingscode DELAMAR20% in te voeren om korting te ontvangen. (De actiecode is niet geldig op locaties Molenpad en Kalverstraat). Reserveer hier bij ParkBee

Uiteraard kan je ook parkeren zonder vooraf te reserveren; je ontvangt dan geen korting en een plaats is niet gegarandeerd. Voor vragen over je parkeerreservering of de parkeerfaciliteiten dien je contact op te nemen met de klantenservice van Q-park of ParkBee. Onze klantenservice kan hierover helaas geen vragen beantwoorden.

Parkeren voor mensen met een fysieke beperking
Q-Park Europarking beschikt over twee rolstoelvriendelijke parkeerplaatsen. Bekijk hier de lijst van alle gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam.

De straat voor de hoofdentree van DeLaMar is door de gemeente  aangewezen als autovrij. Bezoekers met een AOV- of Valys-pas kunnen door vervoerder RMC wel voor de hoofdingang afgezet worden. Overige bezoekers kunnen helaas niet voor het theater afgezet worden. De kortste afstand tot de ingang is de hoek van de Marnixstraat en de Leidsekade (Google Maps) of voor de ingang van Clayton Hotel Amsterdam American (Google Maps). Hiervandaan is het ongeveer 1 a 2 minuten lopen.

P+R

Parkeer je auto na 10.00 uur 's ochtends voor € 1,00 per 24 uur aan de rand van Amsterdam en reis met het openbaar vervoer naar DeLaMar. Vanaf P+R Bos en Lommer, VUmc of Sloterdijk is DeLaMar gemakkelijk bereikbaar per tram. Meer informatie en beschikbaarheid.

Openbaar vervoer

Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover DeLaMar is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Stadhouderskade Leidseplein. De uitstaphalte voor de bussen 347 (Elandsgracht), 357 (Elandsgracht) en 397 (Elandsgracht).  Over de brug is het theater aan de linkerkant te vinden. De bushalte is de perfecte instaphalte voor de bussen 347 (Richting Uithoorn), 357 (richting Aalsmeer) en 397 (richting Nieuw-Vennep).

Plan mijn reis (9292)

Fietsenstalling

Je kunt je fiets parkeren in de vernieuwde ondergrondse Fietsenstalling Leidseplein (eerste 24 uur gratis) op Kleine Gartmanplantsoen 31 1017 RP Amsterdam (Google Maps). Deze fietsenstalling is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je checkt in met je OV-chipkaart of bankpas. Er is (camera)toezicht aanwezig, maar geen bewaking. 
Let op: in deze stalling kun je geen buitenmodelfietsen (bijvoorbeeld bakfietsen en elektrische scooters) parkeren.

Het is ook mogelijk om je fiets in een van de daarvoor bestemde vakken en rekken te plaatsen in en rondom de Marnixstraat. Fietsen buiten deze gebieden kunnen worden verwijderd.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.