Bereikbaarheid

DeLaMar Theater is gelegen aan Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein (Google Maps).

Voordelig en zorgeloos parkeren bij Q-Park Europarking
Parkeren kan in de Q-Park Europarking op Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam (Google Maps). Bezoekers van DeLaMar Theater ontvangen korting op de parkeerkosten bij een reservering vooraf. Vul tijdens het reserveren je kenteken in en de slagboom opent automatisch als je bij de parkeergarage arriveert. Vanaf deze parkeergarage is het circa tien minuten lopen naar ons theater. 

Reserveer je parkeerplaats met korting via onze speciale reserveerpagina op Q-park.nl.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, kijk dan bij de veelgestelde vragen van Q-Park of neem rechtstreeks contact met Q-Park op. Q-Park wil je erop wijzen geen waardevolle spullen in de auto achter te laten.

Uiteraard kun je ook in Q-Park Europarking parkeren zonder vooraf te reserveren; je ontvangt dan geen korting en een plaats is niet gegarandeerd. Ben je nog in het bezit van een kortingskaart voor Q-Park Europarking? Deze is gewoon te gebruiken tot eind 2020 (tenzij er een andere geldigheidsdatum op de kaart vermeld staat), maar kan niet gecombineerd worden met online reserveren.

Q-Park Europarking beschikt over twee invalidenparkeerplaatsen. Bekijk hier de lijst van alle gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam.

P+R
Parkeer je auto na 10.00 uur 's ochtends voor € 1,00 per 24 uur aan de rand van Amsterdam en reis met het openbaar vervoer naar DeLaMar Theater. Vanaf P+R Bos en Lommer, VUmc of Sloterdijk is DeLaMar Theater gemakkelijk bereikbaar per tram. Meer informatie en beschikbaarheid.

Valet parking
Maak gebruik van WeParc’s Valet Parking en parkeer op loopafstand van DeLaMar Theater. Terwijl jij lekker van jouw avondje uit kunt genieten, parkeert WeParc jouw auto in een beveiligde en overdekte parkeergarage buiten het centrum. Aan het einde van de voorstelling staat jouw auto weer klaar. De kosten voor Valet Parking zijn €39,95, vaak goedkoper dan parkeren op straat! Meer informatie en reserveren. 

Openbaar vervoer
Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover DeLaMar Theater is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Stadhouderskade Leidseplein. De uitstaphalte voor de bussen 347 (Elandsgracht), 357 (Elandsgracht) en 397 (Elandsgracht).  Over de brug is het theater aan de linkerkant te vinden. De bushalte is de perfecte instaphalte voor de bussen 347 (Richting Uithoorn), 357 (richting Aalsmeer) en 397 (richting Nieuw-Vennep).

Plan mijn reis (9292)

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5