Bereikbaarheid

DeLaMar Theater is gelegen aan de Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein.

Voordelig Parkeren Q-Park Europarking
Parkeren kan in de Q-Park Europarking op Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam. Bezoekers van DeLaMar Theater ontvangen hier korting op de parkeerkosten. Vanaf de parkeergarage is het circa tien minuten lopen naar ons theater.

Kortingskaart 17,5%

  • Bewaar de inrijkaart die je bij de parkeergarage ontvangt.
  • Vraag naar de gratis kortingskaart bij de garderobe of de kassa in DeLaMar Theater.
  • Bij betaling voer je eerst de inrijkaart in de betaalautomaat van de parkeergarage en daarna de kortingskaart. De korting wordt automatisch verrekend. Let op: indien je inrijdt met een creditcard, kun je geen gebruik maken van bovenstaande kaart.

Q-Park Europarking beschikt over twee invalidenparkeerplaatsen. Bekijk hier een lijst van gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam.

Q-Park wil je erop wijzen dat je je waardevolle spullen niet achterlaat in de auto. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, kun je contact opnemen met Q-Park via 0900 - 446 6880 of via het contactformulier.

P+R
Parkeer je auto na 10.00 uur 's ochtends voor € 1,00 per 24 uur aan de rand van Amsterdam en reis met het openbaar vervoer naar DeLaMar Theater. Vanaf P+R Bos en Lommer, VUmc of Sloterdijk is DeLaMar Theater gemakkelijk bereikbaar per tram. Meer informatie en beschikbaarheid.

Valet parking
Maak gebruik van WeParc’s Valet Parking en parkeer op loopafstand van DeLaMar Theater. Terwijl jij lekker van jouw avondje uit kunt genieten, parkeert WeParc jouw auto in een beveiligde en overdekte parkeergarage buiten het centrum. Aan het einde van de voorstelling staat jouw auto weer klaar. De kosten voor Valet Parking zijn €39,95, vaak goedkoper dan parkeren op straat! Meer informatie en reserveren. 

Openbaar vervoer
Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover DeLaMar Theater is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Stadhouderskade Leidseplein. De uitstaphalte voor de bussen 347 (Elandsgracht), 357 (Elandsgracht) en 397 (Elandsgracht).  Over de brug is het theater aan de linkerkant te vinden. De bushalte is de perfecte instaphalte voor de bussen 347 (Richting Uithoorn), 357 (richting Aalsmeer) en 397 (richting Nieuw-Vennep).

Plan mijn reis (9292)

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5