Parkeren in de omgeving van DeLaMar  (centrum)

DeLaMar is gelegen aan de Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein.

Kijk hier voor bereikbaarheid DeLaMar West


Met de auto

Voordelig en zorgeloos parkeren 
Bezoekers van DeLaMar ontvangen korting op de parkeerkosten bij onderstaande parkeergelegenheden. Een parkeerplaats met korting moet vooraf gereserveerd worden. Vul tijdens het reserveren je kenteken in en de slagboom opent automatisch als je bij de parkeergelegenheid arriveert. 

Q-Park Europarking ligt op 9 minuten loopafstand van het theater op Marnixstraat 250 (Google Maps). Reserveer je parkeerplaats met korting via de speciale reserveerpagina op q-park.nl. Reserveer hier bij Q-park

ParkBee heeft diverse parkeergelegenheden op minstens 6 minuten loopafstand. Alleen bij de locatie ParkBee Nassaukade is een korting van toepassing. Reserveer je parkeerplaats via de speciale reserveerpagina op parkbee.nl. Na het invoeren van je kenteken en e-mailadres dien je de kortingscode DELAMAR20% in te voeren om korting te ontvangen. Reserveer hier bij ParkBee

Uiteraard kan je ook parkeren zonder vooraf te reserveren; je ontvangt dan geen korting en een plaats is niet gegarandeerd. Voor vragen over je parkeerreservering of de parkeerfaciliteiten dien je contact op te nemen met de klantenservice van Q-park of ParkBee. Onze klantenservice kan hierover helaas geen vragen beantwoorden.

Parkeren voor mensen met een fysieke beperking
Q-Park Europarking beschikt over twee rolstoelvriendelijke parkeerplaatsen. Bekijk hier de lijst van alle gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam.

De straat voor de hoofdentree van DeLaMar is autovrij. Rolstoelgebruikers of personen met een fysieke beperking kunnen helaas niet voor het theater afgezet worden. De kortste afstand tot de ingang is de hoek van de Marnixstraat en de Leidsekade. Hiervandaan is het ongeveer 1 minuut lopen.

P+R

Parkeer je auto na 10.00 uur 's ochtends voor € 1,00 per 24 uur aan de rand van Amsterdam en reis met het openbaar vervoer naar DeLaMar. Vanaf P+R Bos en Lommer, VUmc of Sloterdijk is DeLaMar gemakkelijk bereikbaar per tram. Meer informatie en beschikbaarheid.

Openbaar vervoer

Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover DeLaMar is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Stadhouderskade Leidseplein. De uitstaphalte voor de bussen 347 (Elandsgracht), 357 (Elandsgracht) en 397 (Elandsgracht).  Over de brug is het theater aan de linkerkant te vinden. De bushalte is de perfecte instaphalte voor de bussen 347 (Richting Uithoorn), 357 (richting Aalsmeer) en 397 (richting Nieuw-Vennep).

Plan mijn reis (9292)

Fietsenstalling

Je kunt je fiets parkeren in de vernieuwde ondergrondse Fietsenstalling Leidseplein (eerste 24 uur gratis) op Kleine Gartmanplantsoen 31 1017 RP Amsterdam (Google Maps). Deze fietsenstalling is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je checkt in met je OV-chipkaart of bankpas. Er is (camera)toezicht aanwezig, maar geen bewaking. 
Let op: in deze stalling kun je geen buitenmodelfietsen (bijvoorbeeld bakfietsen en elektrische scooters) parkeren.

Het is ook mogelijk om je fiets in een van de daarvoor bestemde vakken en rekken te plaatsen in en rondom de Marnixstraat. Fietsen buiten deze gebieden kunnen worden verwijderd.

Parkeren in de omgeving van DeLaMar West

DeLaMar West is gelegen aan de Laan van Spartaan 4, 1061 MA Amsterdam (voormalige locatie van circus Elleboog) in de zogenaamde ‘Kolenkitbuurt’ in stadsdeel West in Amsterdam (Google Maps).

Kijk hier voor bereikbaarheid DeLaMar (centrum)


Met de auto

Er kan in de directe omgeving van DeLaMar West geparkeerd worden. Schaf je parkeerkaart ter plekke aan in een parkeerautomaat of vooraf via de website van Gemeente Amsterdam (hier vind je ook de actuele parkeertarieven). 

Bezoekers van DeLaMar kunnen ook op loopafstand van het theater met korting parkeren in de parkeergarages van ParkBee. Reserveer je parkeerplaats met korting hieronder via de speciale reserveerpagina op parkbee.nl. Na het invoeren van je kenteken en e-mailadres dien je de kortingscode DELAMAR20% in te voeren om korting te ontvangen. Reserveer hier bij ParkBee

Uiteraard kan je ook parkeren zonder vooraf te reserveren; je ontvangt dan geen korting en een plaats is niet gegarandeerd. Voor vragen over je parkeerreservering of de parkeerfaciliteiten dien je contact op te nemen met de klantenservice van ParkBee. Onze klantenservice kan hierover helaas geen vragen beantwoorden.

Bekijk hier de lijst van alle gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam. Rolstoelgebruikers of personen met een fysieke beperking kunnen voor de hoofdingang van DeLaMar West afgezet worden.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde tramhaltes bij DeLaMar West zijn de haltes Jan van Galenstraat (tram 13 richting Geuzenveld en Centraal Station) en Jan Tooropstraat (tram 13 richting Centraal Station). Vanaf Centraal Station vertrekt elke 6 minuten een tram richting Jan van Galenstraat en Jan Tooropstraat, die er gemiddeld 23 minuten over doet.

De dichtstbijzijnde treinstations zijn Sloterdijk en Amsterdam Lelylaan. Vanaf station Sloterdijk is DeLaMar West met metro 50 (Gein) en 51 (Centraal Station) met uitstaphalte Jan van Galenstraat binnen 15 minuten te bereiken. Vanaf station Amsterdam Lelylaan is DeLaMar West met metro 50 (Isolatorweg) en 51 (Isolatorweg) met uitstaphalte Galenstraat binnen 11 minuten te bereiken.

Plan je reis via 9292

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.