Zowel voor als na de voorstellingen kun je in Café DeLaMar of onze sfeervolle foyers heerlijk borrelen. Geniet van ons uitgebreide barassortiment, terwijl je uitkijkt op de Amsterdamse gevels van de Marnixstraat. Of bewonder de prachtige fotocollectie in de verschillende foyers van DeLaMar.

Café DeLaMar

In Café DeLaMar kun je voor én na de theatervoorstellingen terecht voor drankjes en borrel bites. Daarnaast is er livemuziek van wisselende artiesten. Bekijk welke artiest wanneer in Café DeLaMar te zien is.

Borrelarrangement in DeLaMar

Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement (vegetarisch of vlees). Voor slechts €12,50 p.p. staan er in de pauze of na de voorstelling heerlijke hapjes en een drankje voor je klaar. Onze medewerkers verzorgen het arrangement in één van onze foyers of Café DeLaMar, zodat jij onbezorgd van je theateravond kunt genieten. Je keus voor vegetarisch of vlees* en je drankje geef je door bij binnenkomst in het theater.

Reserveer je arrangement direct via jouw account (tot 24 uur voor de voorstelling). Ga naar je bestelling en klik op Maak je bezoek compleet. Zie je geen knop Maak je bezoek compleet? Dan is de online verkoop al gesloten of zijn de arrangementen uitverkocht. Vraag ons in dat geval gerust bij aankomst in het theater of er nog arrangementen beschikbaar zijn.

Ben je met meer dan 16 personen? Klik hier

* In overige dieetwensen kunnen wij helaas niet voorzien.

Lunchen of dineren in Café Americain

Begin je theaterbezoek in Café Americain, een iconisch grand café met een prachtig uitzicht over het Leidseplein, op minder dan een minuut lopen van DeLaMar. Geniet van een heerlijke lunch of diner. Bekijk de mogelijkheden

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.