Fotocollectie

Van vooraanstaande kunstfotografen

Toen DeLaMar Theater in 2010 opnieuw haar deuren opende, gaf Janine van den Ende vijf vooraanstaande Nederlandse kunstfotografen de opdracht om werken te maken rondom het thema 'theater'. Erwin Olaf, Viviane Sassen, Hans Eijkelboom, Cuny Janssen en Koos Breukel gaven ieder op hun eigen manier invulling aan dit thema. Het is zeker de moeite waard om voor of na een voorstelling hun prachtige foto's te bewonderen in de verschillende foyers van DeLaMar Theater!

Bowie in concert
Naast de reguliere kunstcollectie is tijdens de speelperiode van Lazarus in DeLaMar Theater de fototentoonstelling Bowie in concert te zien. De tentoonstelling is samengesteld door Janine van den Ende en bevat 15 exclusieve foto’s van David Bowie tijdens concerten in Nederland. Alle foto’s zijn gemaakt door Bernard Rübsamen; veelgevraagd concert- en royaltyfotograaf en groot Bowie-fan.
Bowie in concert is van 3 oktober t/m 5 april te zien op de 4e etage van ons theater.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5