Werken bij

DeLaMar Theater is een heerlijke werkplek in hartje Amsterdam. We houden van theater en willen dat met zoveel mogelijk mensen delen. Wie zijn wij?

Wij houden van theater en gastvrijheid
Houd jij ook van theater? DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam. Of je nou houdt van musicals, cabaret of muziek. Bij DeLaMar Theater ben je van harte welkom. We zoeken theaterliefhebbers die overal om hen heen theater zien. Mensen die houden van het grootse gebaar én de kleine details, want bij DeLaMar Theater houden we behalve van theater net zoveel van gastvrijheid.

Diversiteit & inclusie
We willen dat iedereen zich welkom voelt in DeLaMar Theater; zowel voor als achter de schermen. De verschillende talenten, meningen en perspectieven van onze medewerkers dragen hier sterk aan bij. Daarom streven we naar een grote diversiteit in onze organisatie op het gebied van o.a. culturele achtergrond, leeftijd, geslacht, geaardheid en fysieke kenmerken. Onze organisatie wordt hier niet alleen sterker van, maar ook een fijnere plek om te werken. Wij steunen dan ook de Code Diversiteit & Inclusie van de Nederlandse culturele en creatieve sector.

Openstaande vacatures
Bekijk hieronder de openstaande vacatures en schroom niet te solliciteren.

Junior marketing- en communicatiemedewerker

Assistent restaurant manager

Stage sales & eventmanagement

Stage online marketing

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5