Safe meetings

(Inter)nationale topretailers en -merken deelden tijdens dit hybride-evenement hun visie, werden live geïnterviewd en inspireerden de bezoekers met hun belangrijkste retaillessen. In verband met de coronamaatregelen kregen alle gasten een zitplaats op 1,5 meter afstand van elkaar. Zowel in de zaal als in de foyers tijdens de cateringmomenten.

Soort evenement:

Congres

Aantal personen: 
210 personen

Ruimtes:
Wim Sonneveld zaal
John Kraaijkamp foyer
Royal foyer
Rode foyer
Glazen foyer
Dinerfoyer

Culinaire invulling: 
In verband met de coronamaatregelen werken we tijdens dit event met cateringpakketten. Een voorverpakt koekje bij de koffie, luxe lunchboxen en de pauze snack ligt voor iedereen klaar bij de eigen zitplaats. Tijdens de borrel staat er voor alle gasten een eigen borrelbox (to go) klaar.

Fantastisch, mede dankzij de fijne samenwerking met het team van DeLaMar hebben we in coronatijd de eerste editie van RetailTrends Live tot een succes gemaakt!

— Benjamin ten Holte, RetailTrends

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of wil je meer weten over ons theater als evenementen locatie? Bel ons op 020-555 2680 mail naar events@delamar.nl of laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Contact
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.