Groepen

Groepsreserveringen verlopen gezien de veiligheidsmaatregelen rond het corona-virus momenteel in overleg. Neem hiervoor contact op met BookX, onze partner voor groepsreserveringen.

Wil je met je familie, al je vrienden of je hele klas naar een voorstelling in DeLaMar? Geen probleem! Kaarten bestellen voor een groep van meer dan 12 personen kan helaas niet online maar wel telefonisch. Wij zorgen dan voor mooie en naast elkaar gelegen plaatsen in de zaal.

Groepsarrangementen
Vanaf 13 personen is het ook mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. In combinatie met elke voorstelling bieden we zowel borrel- als dinerarrangementen aan, die begeleid worden door een ervaren gastvrouw. Zo hebben jij en je vrienden, familie en/of zakelijke relaties een onvergetelijke ervaring.

Voor alle groepsarrangementen en losse kaarten voor groepen (vanaf 13 personen) kun je contact opnemen met onze partner BookX via info@bookx.nl of 020 – 765 20 22. Je kunt ook direct een reservering maken.

Ik Kijk Uit Naar Campagne

Naar welke voorstelling kijk jij uit?

We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5