Adam & Eva 2.0

Ellen Pieters en Han Oldigs
Duur: 1 uur 20 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Twee buitenaardse wezens creëren een planeet en noemen die ‘Aarde’. Ze gaan hier zo in op, dat ze de gedaantes van een man en een vrouw aannemen. De twee ontdekken elkaar en de Aarde vol bevreemding, verwondering en nieuwsgierigheid. Samen storten ze zich in een hilarische en soms sensuele ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien. Adam & Eva 2.0 is een komische, ontroerende en wonderbaarlijke voorstelling, vertolkt door acteursechtpaar Ellen Pieters (Les Misérables, Rocky horror show, De grote drie) en Han Oldigs (Titanic, Vijftig tinten - de parodie, The full monty).

Prikkelarme faciliteiten

In samenwerking met Stichting Onbeperkt Genieten verzorgen we bij de voorstelling van zondag 23 oktober om 14.30 uur prikkelarme faciliteiten.  Meer informatie

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Haye van der Heijden
  Regie: Bruun Kuijt
  Fotografie: Roy Beusker
  Producent: De Graaf & Cornelissen Entertainment

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5