‘Ze kan geestig vertellen en heel mooi zingen’
de Volkskrant

Annick Boer

Dat is goed gelukt!
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Je kent haar van haar briljante typetjes in tv-programma’s als Kanniewaarzijn en De TV kantine, als stem van Dory in de films Finding Nemo en Finding Dory en van komische personages in theatervoorstellingen als The bridges of Madison County, Aquarium en Ja zuster, nee zuster. Nu gaat Annick Boer het theater in met haar eigen cabaretvoorstelling Dat is goed gelukt! En goed gelukt, dat is hij zeker. Annick legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkoming bloot, maar ook ons vermogen om lief te hebben. De Volkskrant schreef: ‘Boer bezit een voor cabaret zeer geschikt dubbeltalent: ze kan geestig vertellen én ze kan heel mooi zingen’. Bereid je voor op een avond vol prachtige kleinkunstliedjes, afgewisseld met heerlijk droogkomische verhalen.

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 14 oktober 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,00
2e rang € 25,00
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5