Damn, honey

De podcast
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 8 maart 2022. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Je favoriete feministische podcast komt naar DeLaMar Theater! Damn, Honey is dé podcast over alle shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen. Fast fashion, dik zijn, cat calling, vrouwen in de politiek, het niet-moederschap, seksueel plezier, heteronormativiteit en veel meer. Gewapend met persoonlijke verhalen en een licht sarcastische instelling biechten Marie Lotte en Nydia op hoe ze nú weer de femi-mist in zijn gegaan, behandelen ze ‘post’ uit de zaal en bespreken ze de ups en downs in hun wervelwindcarrière als feministen. Alles wat je van de honeys gewend bent dus; alleen luister je deze keer niet onder de douche, in de supermarkt of tijdens het masturberen, maar schuif je in levende lijve aan bij hun thuisstudio-op-het-podium. Een once in a lifetime opportunity, want de theatershow wordt niet opgenomen en uitgezonden!

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 19,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Cast

  Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5