Damn, honey

De podcast
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 8 maart 2022. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Je favoriete feministische podcast komt naar DeLaMar Theater! Damn, Honey is dé podcast over alle shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen. Fast fashion, dik zijn, cat calling, vrouwen in de politiek, het niet-moederschap, seksueel plezier, heteronormativiteit en veel meer. Gewapend met persoonlijke verhalen en een licht sarcastische instelling biechten Marie Lotte en Nydia op hoe ze nú weer de femi-mist in zijn gegaan, behandelen ze ‘post’ uit de zaal en bespreken ze de ups en downs in hun wervelwindcarrière als feministen. Alles wat je van de honeys gewend bent dus; alleen luister je deze keer niet onder de douche, in de supermarkt of tijdens het masturberen, maar schuif je in levende lijve aan bij hun thuisstudio-op-het-podium. Een once in a lifetime opportunity, want de theatershow wordt niet opgenomen en uitgezonden!

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Damn, honey de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 19,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5